torsdag 8 mars 2012

Trodde aldrig att denna dag skulle komma...

... då jag har en sång med Justin Bieber på min Ipod. Jag måste medge, det är lite pinsamt! Jag tycker helt jättemycke om sången. Fast jag är inte helt säker på vad allt han sjunger. I slutet, typ den sista refrängen, så hör man hur han ylar där i bakgrunden, men sen vet jag faktiskt inte hur mycket mera han är med. Det här är nog pinsamt värre, men kanske jag överlever!
Hoppas ni gillar sången, för den är faktiskt nice!


3 kommentarer:

  1. You know, Justin är din kristne broder. Bara för att många av nån löjli anledning int tycker om honom så behöver du int gå me i samma gäng o tycka att d e pinsamt att höra på hans musik :)

    ja antar att dom som "hatar" honom gör d fö att han iaf förr lät som en flicka? finns d fler orsaker? tycker d e lite löjlit :P

    ja e inget fan av honom, men nog kan han sjunga alltid ^^
    Far east movement ftw!

    SvaraRadera
  2. jag har inget emot Justin som människa, men jag är emot det att han har fått så mycket uppmärksamhet! Han är inte så pass bra att han behöver all den uppmärksamhet han får. Jag hatar inte honom men jag gillar honom inte heller. Jag tycker det är löjligt att han har fått så mycket publicitet.
    Jag vill int bara höra till gruppen som associeras med fjortisar som har JB T-skjortor o hoppas på att han skall bli deras pojkvän ;) it's just not my stile o därför e de pinsamt att jag lyssnar på sången :p jag e bara lite sån.

    SvaraRadera
  3. Ja tycker att han sjunger i början o refrengen? :)

    SvaraRadera