söndag 15 mars 2015

In my life, be lifted high

VILKEN TOPPEN HELG!

Jag har fått vara ute i skogen på en lägergård tillsammans med fina människor. Vi ordnade med Studentmissionen en Sabbatshelg. Meningen med helgen var att lära känna varandra bättre men också komma närmare Gud. Det har varit en så skön helg. Vi hade inte planerat in några särskilda program utan man kunde bara koppla av och inte tänka på något. Det är inte alltid man får chansen att stänga bort allt som snurra på i ens liv. När man får chansen så är det guldvärt!

Det som också har varit väldigt trevligt är att man har fått lära känna nya människor. Vi var femton stycken som deltog och det blev en familjär stämning. Även om jag kände alla mer eller mindre så kom man varandra närmare och man fick chansen att umgås på ett helt annat sätt än under t.ex. en måndagssamling.


Vi hade korta bibelstudier under helgen. Vi läste igenom Efesierbrevet, alltså WOW! Vilket underbart brev! Brevet utstrålar en sådan kärlek, nåd och frid man inte kan förklara. Dessutom finns det i slutet av brevet konkreta tips på hur vi skall leva ett gott liv. Rekommenderar!

"Måtte han i sin härlighets rikedom ge kraft 
och styrka åt er inre människa genom sin ande,
 så att Kristus genom tron
 kan bo i era hjärtan med kärlek. 
Stå fasta och var stadigt rotade i honom,
 så att ni tillsammans med alla de heliga 
förmår fatta bredden och längden och höjden 
och djupet och lära känna Kristi kärlek 
som väldigare än all kunskap, 
tills hela Guds fullhet uppfyller er. 
Han som verkar i oss med sin kraft 
och förmår göra långt mer än 
vi kan begära eller tänka." 
- Ef 3:16-20

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar